sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Messuilua

Perjantain ohjelmaan kuului jälleen messuilua, tällä kertaa käynnin kohteena Kädentaito- ja OutletExpo -messut Helsingin messukeskuksessa.

Päivän asuksi valitsin kapeat, vaalean kitin väriset housut ja mustan poolon. Asu tuntui mukavan rennolta päällä, mutta oli kuitenkin tarpeeksi siisti, kun kävimme syömässä ravintola Piccolo Mondossa messujen jälkeen. Kerrankin olin fiksu ja päädyin mataliin nilkkureihin, joissa on vain noin neljän sentin korko (tyttäreni nimesi ne "Pikku-Myy -kengiksi", jolta ne kieltämättä näyttävätkin). Niillä oli tosi mukava kierrellä osastoilla useamman tunnin ajan.





Mustan poolon piristykseksi valitsin värikkäistä korukivistä ja hopeasta tehdyn statement-korun ja siihen kuuluvat ranne- ja korvakorut. Korut olivatkin käytössä ensimmäistä kertaa ja vaikka kaulakoru on näyttävämmän näköinen vaalean puseron seurana, yllättävän hyvältä se näyttää myös mustan poolon kanssa.






Muuten sain hankintojen osalta pidettyä jalat maassa, mutta tätä ihanaa Guessin pling-pling -kelloa en voinut vastustaa.



Piccolo Mondon käynnistämme voit lukea lisää Lifestyle and meals -blogistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti