maanantai 2. joulukuuta 2013

Burgundia perjantaina






Lauantaina meille oli tulossa hyviä ystäviä illanviettoon, joten perjantaina oli aika tehdä tulevaa iltaa varten ruoka- ja juomaostokset sekä muut tarpeelliset hankinnat. Aikaa menisi läheisessä kauppakeskuksessa pidempäänkin, päälle oli siis valittava jälleen kerran jotain mukavaa. Käsilaukkutavarat olivat edellispäivän jäljiltä jo valmiiksi viininpunaisessa Guessin laukussa, se ratkaisi tällä kertaa värit päivän asuun.



Pähkäilin pitkään, laitanko mustat kapeat housut ja burgundinpunaisen yläosan vai päinvastoin. Lopulta päädyin viininpunaisiin housuihin, sillä vaikka olen käyttänyt niitä vasta muutaman kerran, housuista on tullut yksi lempivaatteistani.   






Viininpuna-musta paitapusero on sekin syksyn uusia hankintojani. Kangas on kivan läpikuultavaa sifonkia ja helposti yhdisteltävissä eri housujen ja hameiden kanssa. Musta pehmeä neule tasapainotti asua, jotta olo ei ollut aivan ”punahilkkamainen”.



Korukokoelmaa läpikäydessä tajusin yllättäen, että minulla on harmillisen vähän burgundin värisiä koruja. Kaulaan ja ranteeseen löytyi sopivat sulatuslasikorut, mutta samansävyisiä korvakoruja ei sitten ollutkaan. Pitääpä tehdä asialle jotain!


 Rannekoru sulatuslasia ja hopeaa


Kellon ranneke on tehty hopeasta ja pienistä lasihelmistä.


Käsiin vielä burgundit nahkahanskat ja kaulaan samaa värisävyä toistava pehmeä huivi ja olinkin valmis shoppailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti