maanantai 26. tammikuuta 2015

Mustaa ja beigeä



Katselin äsken läpi talven asukuvani ja totesin, että aika yksitoikkoisissa väreissä on omalla kohdallani tämä vuosi alkanut: tammikuun asut ovat pääasiassa sisältäneet mustaa, harmaata, valkoista, ruskeaa tai sinistä, joku kerta sentään on punainen liivi tuonut väriä asuun ja kerran kuvissa näkyi viininpunaiset housut ja huivi. En tiedä, pitäisikö tarkoituksella etsiä kaapista vähän kirkkaampia värejä vai odottaako, että värien käyttö lisääntyy itsestään, kun kevät lähestyy ja päivät pitenevät.

Huomasin myös, että olen tänä talvena innostunut yhdistämään mustaan joko beigen tai vaaleanruskean sävyjä. Kyseinen kombinaatio oli päällä myös tänään. Mustien housujen seuraksi valitsin pitkän neuletakin ja sen alle beigen neuleen. Kovia pakkassäitä lukuun ottamatta käytän harvoin kahden neuleen yhdistelmää, sillä oloni on helposti tuolloin tunkkainen. Nämä molemmat neuleet ovat kuitenkin niin ohuita, ettei asu ole liian kuuma.
-70-luku tuntuu olevan yksi kevään trendeistä, niinpä minäkin päätin kokeilla silkkihuivin sitomista kaulaan ajan tyylin mukaisesti. Tätä tapaa voisi innostua käyttämään useamminkin.




Onko teidän tammikuunne ollut yhtä hillitty vai oletteko innostuneet piristämään päivää väreillä?
Mukavaa maanantai-iltaa!




12 kommenttia:

  1. Kyllä minä välillä räväytän räsymattomekolla ja oranssilla neuleella:) Toi pitkä neuletakki on tyylikäs, kuten on koko asukin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa pirteältä! Tekstin julkaisun jälkeen pohdin, että kyllä minunkin täytyy reipastua värien käytön suhteen.

      Poista
  2. ihana pitkä neuletakki! ja nuo rannerenkaat ovat todella upet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli, rannekoru on nahkaa ja narua, sinänsä musta kiva ja erilainen kombo. Tämän ostetun korun myötä tuli itsellekin halu kokeilla vastaavan tekoa.

      Poista
  3. Ihanan yksinkertaista. Huivi tuo aina hyvän säväyksen. Sovit hyvin asusi kanssa olohuoneen sisustukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos! Värien käyttö on tosiaan ollut vähäistä viime aikoina, joten yksinkertaisella mennään. Huivit ovat kyllä käteviä. Ohuet huivit ovat jääneet mulla vähän unohduksiin, täytyy taas kaivella niitä esiin. Kappas vaan, enpä itse huomannutkaan, että sohvakin näyttää kuvissa saman sävyiseltä.

      Poista
  4. Todella, todella tyylikäs asu ja tuo musta&beige huivi ihanasti pehmentää mustaa kokonaisuutta. Tykkään asustasi todella paljon.

    Ihanaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Tiia! Huivi tuo oman säväyksen ja itsellä oli mukavampi olo sen myötä: vaikka kapea suikale kaulalla ei täytä dekolteen aluetta, se kuitenkin "täyttää" avointa kaula-aukkoa. Ihanaista tiistaita!

      Poista
  5. Vitsi miten tyylikäs asu ja mikä kaunis huivi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Huivi ja on näkyny kuvissakin joskus, mutta se näyttää ihan erilaiselta tällä tavoin sidottuna. Itsekin vähän yllätyin, miten erilainen efekti syntyy vain sitomistapaa muuttamalla.

      Poista