sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Viikon 29 huiput

Heinäkuu on hurahtanut blogimaailman kannaltakin enemmän tai vähemmän lomatunnelmissa ja viimeisten parin-kolmen viikon aikana olemme viettäneet aikaa maalla-kotona-maalla-kotona -meiningillä. Mitään sen ihmeempää ei ohjelmaan ole kuulunut, mutta aika on silti kulunut siivillä.

Nyt otteita viime viikoilta ja aloitetaan kuluvasta viikonlopusta. Useimmat lähtevät viikonlopun viettoon maalle, me sen sijaan tulemme monesti maalta käymään kotona nimenomaan viikonlopuksi, niin nytkin. Rauhallisen maalaiselon jälkeen on mukava käydä "ihmisten ilmoilla" fiilistelemässä kaupunkielämää. Eilen lähdimme käymään Helsingin Hernesaaressa, jossa tosiaan riitti väkeä. Löyly oli täpötäynnä, eikä ihme. Pilvisestä ilmasta huolimatta sää oli mukavan lämmin ja Löylyn terassilla oli mukava istuskella nauttimassa hulppeista näköaloista merelle ja Eiranrannan suuntaan.





Tänään vietimme muutaman viihtyisän tunnin lähistöllämme sijaitsevalla nurmialueella leppoisan oleskelun ja picnicin merkeissä. Kerrankin minäkin maltoin nautiskella oleskelusta hyvän kirjan parissa keskellä päivää.


Parin viime viikon ykkösherkkua on ehdottomasti ollut mustikkapiirakka. Kyllä pakastemustikoista tehtynäkin piirakka maistuu, mutta tuoreista marjoista valmistettuna piirakka on aivan toista luokkaa. Vaikka tätä kesäherkkua olemme nauttineet moneen otteeseen, siihen ei vieläkään ole kyllästynyt. Seuraavaksi odottelen vadelmien ja viinimarjojen kypsymistä, ne eivät vielä pari päivää sitten maalta lähtiessämme olleet kerättävässä kunnossa.



Olen tykännyt kovasti W7-sarjan meikkisiveltimistä, joita olen hankkinut kevään aikana useita erilaisia. Meikkituotteista sen sijaan ei minulla ole juurikaan kokemusta. Nyt ne olivat huimassa alennuksessa, joten päätin kokeilla sarjan irtopuuteria, luomiväriä sekä luomen pohjustusvoidetta. Ensikäytön kokemus oli ihan positiivinen. Luomen pohjustusvoide toimi hyvin luomivärin alla, mutta helmiäishohteinen koostumus kirkastaa kivasti ihan sellaisenaan.


Aurinkoista heinäkuun viimeistä viikkoa!








4 kommenttia:

  1. Hitsit, mähän en ole tehnyt vielä loman aikana yhtään mustikkapiirakkaa, pakko suoriutua ensi viikolla :)
    Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikkapiirakka on niin parasta, yksi kesän must-jutuista. Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  2. Ihania kesäkuvia, kyllä nyt on meitä aurinko hellinyt. Yhtä upeaa tätä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania hellekelejä on tosiaan ollut. Aurinkoisia kesäpäiviä!

      Poista