keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Puuterin sävyinen neule


Roosa,  puuteri, vaalea persikka, mummon kalsarit, vaalea lohi, angora, hento vaaleanpunainen.... Monella nimellä olen kuullut kutsuttavan neuleen herkän vaaleaa väriä. Yhtä kaikki, puuvillaneuleesta on lyhyessä ajassa tullut kevään suosikkivaatteeni. Olen käyttänyt sitä farkkujen kanssa, jolloin kokonaisuus on ollut rento. Toimistokelpoinen asu puolestaan on syntynyt, kun alaosaksi olen valinnut siistit housut tai hameen tai lisännyt neuleen päälle bleiserin. Vaaleisiin farkkuihin tai nuden väriin yhdistettynä asu on ollut erittäin keväinen, musta alaosa on tuonut voimaa ja särmää hempeään puseroon. Viime viikolla valitsin neuleen pariksi harmaat housut. Harmaan eri sävyt toistuivat myös kashmirhuivissa sekä kivikoruissa. Viihdyin asussa erinomaisesti, mutta täytyy myöntää, että odotan kovasti lämpimämpiä säitä, jotta nilkkurit voisi vaihtaa kepeimpiin kenkiin.






Harvoin hävitän korvakoruja, mutta näistä toinen katosi harmikseni kuvausta seuraavana päivänä. Kaulassani oli paksu kaulahuivi, joka ilmeisesti oli nostanut korvakorun pois paikaltaan ja koru putosi jonnekin kotimatkalla. Onneksi helmivarastossa on vielä jäljellä muutama samoja kivihelmiä, joten voin tehdä uuden korviksen kadonneen tilalle.

Keväisen aurinkoista viikon jatkoa!






8 kommenttia:

  1. Juuri ihasteltiin näitä puuterineuleita äitini kanssa Lindexissä. Aivan ihanan pehmeitä sävyjä. Sinun neuleesikin on kaunis ja sopii kivasti harmaan kanssa.
    Ihanaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuteri on helppo yhdistää moniin väreihin ja lisäksi se sopii monen kasvojen ja hiusten sävyihin. Ihanaa keskiviikkoa Outi!

      Poista
  2. Olipas kauniit sävyt! Puuteri on yksi lemppariväreistäni näin keväällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuteri ja oikeastaan muutkin pastellit ovat ihania käyttää keväisin.

      Poista
  3. Palmikkoneule on kyllä aina klassisen kaunis. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja mielestäni kauneimmillaan nimenomaan yksivärisissä neuleissa.

      Poista
  4. Aivan ihana ja sopii sulle niin hyvin. <3 Ihanaa kun aina tuo vika kuva on sävytetty vaatteiden mukaan <3 Aurinkoista viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Mulla on menossa puuterikausi, joten kukkia tulee myös hankittua tuon sävyn mukaisesti.

      Poista