torstai 11. toukokuuta 2017

Armeijanvihreä paita


Viikon huipuissa kerroin, kun kävin itselleni hyvin eksoottisessa paikassa, nimittäin armeijan ja laivaston vaatteita sekä erikoistavaroita myyvässä liikkeessä. Puuhiksen tehdessä omia shoppailujaan minä kulutin aikaa kierrellen katsomassa vaatetarjontaa. Myynnissä oli niin uusia kuin ylijäämävaatteitakin yllättävän paljon. Housuja, kauluspaitoja, takkeja, t-paitoja, shortseja ym. väreinä armeijan vihreää ja khakia sekä maastokuoseja niin vihreän kuin ruskean sävyissäkin. Niinhän siinä sitten kävi, että aikani kierreltyäni iskin silmäni vaaterekkiin, jossa roikkui armeijan vihreitä kauluspaitoja. Eikä kestänyt aikaakaan, kun yksi niistä mukanani kävelin kassalle.


Näin kevätaikaan nautin suunnattomasti, kun luonto herää ja hempeän vihreää väriä alkaa näkyä siellä sun täällä. En koskaan kyllästy ihailemaan alkukesän raikkaan heleitä tai loppukesän kypsän vahvoja vihreitä sävyjä. Luonnon moninaisten sävyjen lisäksi vihreä ei kuitenkaan ole lempivärejäni. Sisustuksessa en ole sitä käyttänyt koskaan ja vihreitä vaatteita olen vuosien saatossa käyttänyt hyvin harvakseltaan. Ja kun lämpimän murretut, maanläheiset värit eivät ole minun juttuni, ei ole ihme, että esim. oliivinvihreitä vaatteita ei vaatekaapistani löydy. Itsekin vähän yllätyin, kuinka nyt innostuin armeijanvihreästä paidasta.

Myös koruvalikoimani vihreän värin suhteen on hyvin suppea. Yhden kaulakorun ja korvikset sentään kätköistäni löysin.








Tämä paita tuntui oikein mukavalta mustien farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa. Tukeva kangas teki paidasta ryhdikkään oloisen, rintataskut ja olkatampit puolestaan toivat siihen rentoutta. Paita oli juuri sopivasti väljä, kovin ylisuurissa vaatteissa en oikein viihdy. Paita sopii lämpimällä säällä kivaksi korvikkeeksi takille.

Ihanaa loppuviikkoa!





11 kommenttia:

  1. Todella kiva, rennon tyylikäs kokonaisuus! Itse olen tainnut joskus jopa käyttää maastokuviota... No, siitä on kyllä jo aikaa ;)
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullakin on maastohousut, mutta nykyään käytän niitä maalla ollessa työhousuina. Soveltuvat oikein hyvin tuohon. Kivaa iltaa!

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen paita, menee vähän niin kuin jakkunakin. Hyvä ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin ja jos jostain syystä ei tule käytettyä kotona, vien sen maalle "työpaidaksi".

      Poista
  3. No eipä uskoisi mistä olet paidan hankkinut, mutta tosi rento ja kivan näköinen. Liityin lukijaksesi. Oikein aurinkoista ja mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi, kiva kun löysit blogini. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  4. Magee look ja upean nuorekas nainen siellä! Aurinkoa viikonloppuusi!

    VastaaPoista
  5. Mainio löytö - ja tosi kiva paita. Ja tuo vihreän sävy sopii kyllä sinulle - kannattaa käyttää enemmänkin;)
    Hyvää äitienpäivää sinulle, Belladonna!

    VastaaPoista
  6. Sydämellistä äitienpäivää <3

    VastaaPoista
  7. Vihreän ja mustan ja valkoisen liitto on ihan klassikko. Kuuluu kyllä omiin suosikkeihin ilman muuta. Kivan vihreää oliivi tai armeijanvihreä on vaan yllättävän vaikea yleensä löytää... Kiva asu, tykkään kovasti.

    VastaaPoista