tiistai 22. elokuuta 2017

Suklaanruskea jakku

Pidän erittäin paljon tummanruskean ja valkoisen yhdistelmästä. Talvisaikaan valkoinen paita raikastaa ruskeasävyisen kokonaisuuden ja kesällä puolestaan ruskeat asusteet tuovat kivaa kontrastia valkoisten housujen ja paidan yhdistelmään. Tänä kesänä tuo kombinaatio on kuitenkin jäänyt tyystin unholaan, kunnes tänä aamuna kaivoin kaapista suklaanruskean pellavajakun. Jakku on viimeksi ollut päälläni viime kesänä ja nyt sen väri vaikutti kivalta vaihtelulta siniselle, harmaalle tai mustalle, joita olen viime viikkoina useimmiten yhdistänyt valkoiseen. Lisäksi vuorettoman jakun ja hihattoman topin yhdistelmä tuntui mukavan vilpoisalta ja kesäiseltä.











Eipä olisi aamun sumussa tai päivän pilvisessä säässä uskonut, kuinka mukavan lämpimäksi ja kirkkaaksi sää muuttui. Vielä kuvia napsiessamme aurinko pysytteli pilvien takana, mutta oli jo niin kirkasta, että aurinkolasit olisivat olleet tarpeen. Olin kuitenkin jättänyt ne autoon, ja lähes joka kuvassa siristelen sitten silmiäni ja näytän kärsivältä. Laukkukin näyttää roikkuvan milloin mihinkin suuntaan vinksallaan, sillä olin tunkenut kaikki painavimmat tavarat sen toiseen päähän. Kun ihmettelin Puuhikselle, miksei hän huomauttanut hassussa asennossa olevasta laukusta, hän kuulemma luuli, että ihan tarkoituksella pidin sitä vinossa. No joo....

Nyt vielä iltalenkille. Oikein mukavaa tiistaita!







3 kommenttia:

  1. Eipähän ole kuvaa, jossa laukku olisi ihan samalla tavalla :)
    Tyylikäs asu ja tosiaan, valkoinen ja ruskea sopii ihanasti yhteen.
    Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaapa vain, kuinka monta kuvaa hylkäsin laukun tai kahjon ilmeen vuoksi, heh.

      Poista
  2. Tummanruskea ja valkoinen on tosi kiva yhdistelmä<3 Laukkukin on kuin nenä päähän tuohon asuun, vaikka vähän keikkuukin...;))

    VastaaPoista